En medlem som utnyttjar diskussionsforumet

Så använder du diskussionsforumet

14 mar 2024
💡
Observera att inloggningen till denna sida. (För att kommentera och läsa låsta artiklar) är ett annat konto än det som används på diskussionsforumet. Du får en inbjudan till forumet när du blir medlem.

Välkommen till vår förenings diskussionsforum, en digital mötesplats där medlemmar kan utbyta idéer, ställa frågor och dela information i en vänskaplig och respektfull atmosfär. Du har fått en inloggning till forumet när du blev medlem hos oss. När du är inloggad, uppmuntrar vi dig att läsa igenom våra forumregler och riktlinjer för att säkerställa en positiv upplevelse för alla. Du kan navigera genom olika kategorier som matchar dina intressen eller behov, och skapa nya trådar för att starta diskussioner eller fråga om råd. Kom ihåg att använda sökfunktionen för att se om din fråga redan har besvarats. Vi ser fram emot dina bidrag och till att bygga en stark gemenskap tillsammans!

Nedan följer instruktioner hur du loggar in och använder forumet...

När du blir medlem hos oss får du en inloggnings-inbjudan via e-mailen till diskussionsforumet på https://forum.consultnurse.se Glöm inte att kontrollera om e-mailet ligger i skräpposten.

Du kan sedan skapa ditt konto genom att fylla i informationen. Observera att inloggningen på consultnurse.se och forumet är två olika!

Förklaring av forumets menyer

Vi hoppas att ni ska ha en trevlig gemenskap i forumet och ett värdefullt utbyte. Om ni någon gång behöver hjälp att använda forumet kan ni kontakta oss via denna sida eller skicka direktmeddelande till någon moderator på forumet.

Varmt välkomna!